FOTOBLOG

Indrukwekkend schouwspel Samenloop voor Hoop Oldambt

  • 3 juni 2018

Samenloop voor Hoop Oldambt

Ruim een jaar nam de voorbereiding in beslag voor het organiseren van de afsluitende festiviteiten van Samenloop voor Hoop. Ruim 50 teams hebben zich bij Samenloop voor Hoop Oldambt 2-daagse opgegeven.

In de Blauwe Stad is een parcours uitgezet waarop een 24-uurs wandelestafette wordt gehouden. Tal van kraampjes en muzikanten zullen de honderden wandelaars begeleiden.

Erik Hulsegge, ambassadeur van de Samenloop voor Hoop, startte ’s avonds de kaarsenceremonie. Vervolgens werd een gedicht voorgedragen en verzorgden leden van F2 Dance Company een dansshow.

Zondagmiddag afsluiting

Samenloop voor Hoop Oldambt wordt zondagmiddag om 15.00 afgesloten met de slotceremonie, die in teken staat van ‘doorleven’. Hans Nijland, directeur van FC Groningen, sluit de Samenloop voor Hoop af.

De laatste ronde wordt een spectaculaire, want de eregasten en alle teamleden lopen de laatste ronde namelijk samen.

Even na 15.00 uur wordt ook het eindbedrag bekendgemaakt van de Samenloop voor Hoop Oldambt en zal het worden overhandigd aan KWF.

 

Update:

Opbrengst € 92.600

Zondagmiddag tijdens de sluitingsceremonie werd de opbrengst van deze Samenloop voor Hoop bekend gemaakt. Maar liefst € 92.600 hebben de ruim 50 teams bijeengebracht, door het afgelopen jaar allerlei activiteiten te organiseren die dit bedrag mogelijk hebben gemaakt. Het bedrag werd in ontvangst genomen door een vertegenwoordigster van KWF.

Er zijn nog 10 foto’s geplaatst van deze zondagmiddag.