FOTOBLOG

Analoog fotoarchief gaat digitaal

  • 20 februari 2019

Analoog fotoarchief scannen

Binnenkort wil ik beginnen mijn analoog zwart-wit negatieven te scannen. En dat zijn er veel. Dus zal het wel enige tijd duren voor ik alles heb gehad. Ik ga dit doen daar er volgens mij enkele uitstekende printen tussen zitten.

Apart menu

Als ik enkele mooie foto’s tegenkom die de moeite waard zijn, dan zal ik tegen die tijd een apart menu op deze site introduceren en deze afbeeldingen plaatsen.

Waar zeker enkele negatieven van zijn, zijn van de Oostwolmer dichter/boer D.S. Hovinga https://www.webloug.nl/derk-sibolt-hovinga/. Bijgaande foto van de dichter is gemaakt in de jaren ’80 voor Tam Tam (gemeentelijk informatieblad van de gemeente Midwolda) in zijn werkkamer.

Werk aan de Muur

Natuurlijk blijf ik tussen de bedrijven door foto’s maken. Vooral na mijn succesvolle expositie in Het Koetshuis op Landgoed Ennemaborg. Nogmaals: bedankt voor de vele complimenten. Foto’s, op canvas, hout, x-pozer, vliesbehang etc, zijn te bestellen via http://jansportel.werkaandemuur.nl